Tisztelt Hölgyem – Uram!

Szeretném megköszönni, hogy időt szakít ránk. Annak érdekében, hogy valóban megismerhessen minket és szolgáltatásainkat, törekedtünk arra, hogy minél tömörebb és áttekinthetőbb legyen weboldalunk.

Nem célunk, hogy egyszeri, nagy összegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szeretnénk elérni, hogy az Önök igényeinek megismerésén keresztül sokáig segítsük Önöket. Hisszük hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, hiszen csak ebből származhat az a bizalom, amely a valóban tartós együttműködés záloga lehet.

Reméljük szolgáltatásaink, referenciáink és bemutatkozásunk elnyeri tetszésüket, tegyenek próbára minket, várjuk megkeresésüket elérhetőségeinken vagy ingyenes ajánlatkérésükön keresztül!

MINŐSÉG

Cégünk a magas minőségét folyamatos minőségellenőrzéssel garantálja, emellett munkatársaink gyors, precíz és diszkrét mukavégzése biztosítja az Ön elégedettségét!

Tegye próbára rugalmasságunkat, kérjen ajánlatot most!

BIZTONSÁG

Irodája értékeit, információit, akár a személyes tárgyakat minden esetben biztonságban tudhatja, teljes bizalommal lehet felénk!
Cégünk teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezik, minden rendelkezésünkre bocsátott adatot bizalmasan kezelünk, és munkatársainkért teljeskörű felelősséget vállalunk!

ALKALMAZOTTAK

Különös gonddal megválasztott munkatársaink ellenőrzött hátterű, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek. Körültekintő és előrelátó hozzáállásukkal így helyiségeik takarítása mellett Önnek időt és pénzt is megtakarítanak!

slide_97_sz
slide_93_sz
slide_70_sz
slide_23_084147
slide_16_113735
slide_15_133203
slide_01_sz
slide_06_sz
slide_08_sz
slide_13_231959
slide_15_114323
slide_15_124125_sz
slide_01_181327
slide_01_170642_sz

Cégtörténet

Cégünk 2003-ban jött létre, mint családi vállalkozás Zsolmár Bt néven. A kezdeti fázisban takarítás és vagyonőrzés feladatokat láttunk el.

2005 évtől útépítésben is elkezdtünk tevékenykedni. Az összes az óta épülő autópályán szalagkorlátot szereltünk a Kvadrát 2000 Kft alvállalkozójaként. Cégünk évek során új arculatot építet és így jött létre 2016 júniusában a Kerbstone Hungary Kft. Az új vállalkozás ugyanazzal a vezetőséggel és anyagi hátérrel jött létre.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket,

Üdvözlettel:
Németh Zsolt (ügyvezető)

Elnyertük tetszését vagy kérdése lenne?