Tisztelt Hölgyem – Uram!

Szeretném megköszönni , hogy időt szakít ránk. Annak érdekében ,hogy valóban megismerhessen minket és szolgáltatásainkat, törekedtünk arra, hogy minél tömörebb és áttekinthetőbb legyen weboldalunk.

Nem célunk, hogy egyszeri, nagy összegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szeretnénk elérni, hogy az Önök igényeinek megismerésén keresztül sokáig segítsük Önöket. Hisszük hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, hiszen csak ebből származhat az a bizalom, amely a valóban tartós együttműködés záloga lehet.

Cégtörténet

Cégünk 2003-ban jött létre, mint családi vállalkozás Zsolmár Bt néven. A kezdeti fázisban takarítás és vagyonőrzés feladatokat látunk el.

2005 évtől útépítésben is elkezdtünk tevékenykedni. Az összes az óta épülő autópályán szalagkorlátot szereltünk a Kvadrát 2000 Kft alvállalkozójaként. Cégünk évek során új arculatot építet és így jött létre 2016 júniusában a Kerbstone Hungary Kft. Az új vállalkozás ugyanazzal a vezetőséggel és anyagi hátérrel jött létre.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket,

Üdvözlettel:
Németh Zsolt (ügyvezető)